Fritidspedagog Fritidsledare + Elevassistent, åk 3-5,

75-100%

Om dig
20 MINUTER MED BUSS FRÅN LINNÉPLATSEN, eller 15 minuter med bil i motsatt riktning till bilköerna - har du din nästa arbetsplats! Var med oss och: - utveckla rötter och vingar hos alla våra elever, - inspirera och utmana de särskilt begåvade och de som suktar efter utmaningar, - stötta och handled de i svårigheter för att nå sin fulla potential, - följ med, pusha och locka alla våra elever att bli deras bästa version av sig själva. Bli en av oss och: - få utlopp för dina styrkor och speciella förmågor, - känn stor frihet att pröva, ompröva och utvecklas, - ingå i ett engagerat gäng där du känner stöd, gemenskap och aldrig är ensam, - få god introduktion, utbildning i coachande förhållningssätt, handledning och stöd av flertalet personer och funktioner. Vi ser framför oss att du har: - högskoleutbildning lämplig för arbete i fritidshem och stödinsatser under skoldagen, - kompetens inom och erfarenhet av arbete med barn inom NPF och AST, - intresse för och gärna utbildning i Montessoripedagogik. Vi önskar att du känner stort engagemang inför och har höga förväntningar på varje elevs och grupps utveckling och måluppfyllelse, såväl gällande det sociala som kunskapsmässiga, och ser ett kontinuerligt relationsbyggande som en förutsättning för detta.

Din profil

MERITERANDE

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla vår Fritidsklubb, i kombination med att vara en viktigt del av vår verksamhet under skoldagen! Du får arbeta i en engagerad och flexibel organisation med korta beslutsvägar, drivna kollegor, elever och föräldrar. Stora möjligheter finns att i våra kreativa, IT-utrustade och naturnära miljöer forma Klubbens verksamhet med basen i hemvisten, men även tillgång till idrottshall, hemskunskap-, slöjd- och musiksal, skolgård med lek- och spelytor, skog och damm. Under skoldagen är du aktiv dels under raster och dess aktiviteter, dels under lektioner och de behov som uppstår kring situationer och elever med anpassningar och stöd. Under loven arbetar du med skolbarnsomsorg för åk 3-4, till viss del åk 5 och f-2.

Lön, ersättning och förmåner

Kompetensutveckling självklar del i verksamheten. Rejält friskvårdsbidrag & aktiviteter. Egen dator och stor frihet under ansvar. I eget kök lagas god hemlagad mat av erfarna kockar. Stor möjlighet att påverka utformning av tjänst inför nytt läsår.

Om anställningsvillkoren

Möjlighet finns att påverka tjänstgöringsgradens storlek; DELTID eller HELTID.

KMS Kullaviks Montessoriskola
Bångsbovägen 13
429 32 KULLAVIK

jobba@kmskola.se

Sök jobbet senast den 2 oktober 2017

Om ansökan

Är du engagerad, flexibel, professionell och ödmjuk, vill vi träffa dig snarast. Läs mer www.kmskola.se och ansök via jobba@kmskola.se med personligt brev och CV, senast den 2017-10-02, men gärna Så Snart Du Kan. Rekryteringsprocessen pågår och kan avslutas tidigare. Frågor besvaras av Magnus Blennerud rektor@kmskola.se 031-748 91 50.

Ansökningssätt

E-POST

jobba@kmskola.se

Vikariepool

Är du intresserad av att ingå i vår vikariepool? Vi behöver allt från pedagoger i skolan, på fritids och förskolan till hjälp i köket.

Maila in din intresseanmälan till jobba@kmskola.se

Webmaster of KMS 2017 ©