Grundskollärare åk 6-9, SPANSKA 50%

Om dig

20 MINUTER MED BUSS FRÅN LINNÉPLATSEN, eller 15 minuter med bil i motsatt riktning till bilköerna - har du din nästa arbetsplats! Var med oss och: - utveckla rötter och vingar hos alla våra elever, - inspirera och utmana de särskilt begåvade och de som suktar efter utmaningar, - stötta och handled de i svårigheter för att nå sin fulla potential, - följ med, pusha och locka alla våra elever att bli deras bästa version av sig själva. Bli en av oss och: - få utlopp för dina styrkor och speciella förmågor, - känn stor frihet att pröva, ompröva och utvecklas, - ingå i ett engagerat gäng där du känner stöd, gemenskap och aldrig är ensam, - få god introduktion, utbildning i coachande förhållningssätt, handledning och stöd av flertalet personer och funktioner. Vi ser framför oss att du har: - högskoleutbildning och lärarlegitimation för aktuellt ämne, erfarenhet av undervisning i språk, - intresse för och gärna utbildning i Montessoripedagogik. Meriterande är tidigare arbete med: - rika uppgifter och inkluderande lektioner, - formativ och framåtsyftande feedback, - digitala verktyg och kollegialt samarbete. Vi önskar att du känner stort engagemang inför och har höga förväntningar på varje elevs och grupps utveckling och måluppfyllelse, såväl gällande det sociala som kunskapsmässiga, och ser ett kontinuerligt relationsskapande som en förutsättning för detta.

Din profil

MERITERANDE

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan inspirera, utmana och stötta våra elever i åk 6-9, 50%. Eleverna är indelade i grupper som varierar mellan 5-20 stycken per grupp. Du får arbeta i en engagerad och flexibel organisation med korta beslutsvägar, drivna kollegor och elever, med stort intresse för och höga förväntningar på dina kunskaper, dig som lärare och person.

Lön, ersättning och förmåner

Kompetensutveckling självklar del i verksamheten. Rejält friskvårdsbidrag & aktiviteter. Egen dator och stor frihet under ansvar. I eget kök lagas god hemlagad mat av erfarna kockar. Stor möjlighet att påverka utformning av tjänst inför nytt läsår.

Arbetsplats

Bångsbovägen 13
429 32 KULLAVIK

OM OSS

20 minuter med buss från Linnéplatsen, eller 15 minuter med bil i motsatt riktning till bilköerna - har du din nästa arbetsplats! KMS Kullaviks Montessoriskola, söder om Billdal, är en engagerad och föräldradriven F-9 skola utan vinstintresse, där barnet som 1-åring i förskolan startar sin utveckling av kunskaper och förmågor, och som 16-åring lämnar KMS' kreativa miljö och goda studieklimat, med rötter och vingar inför framtiden. Skolan på ca 340 elever och 60 anställda är naturnära belägen med skogsglänta, damm, bondgård och villor som närmsta grannar. Vi har en god lärartäthet, goda resultat och en trygg miljö. Besökare brukar uppmärksamma det varma bemötandet och den trevliga stämningen. Lyfts gör ofta lärarnas engagemang. Personalen tycker barnens stjärnögon och de sköna kollegorna är det bästa. Våra elever säger relationen till lärarna, den goda maten från egna köket. Före detta elever anser att man lärde sig ta ansvar och fick goda kunskaper i alla ämnen.

Magnus Blennerud, Rektor
rektor@kmskola.se

Företagets adress

Bångsbovägen 13429 32 Kullavik

Bångsbovägen 13429 32 KULLAVIK Sverige

jobba@kmskola.se

Sök jobbet senast den 20 december 2017

Om ansökan

Om Du Känner Igen Dig i våra värdeord engagerad, flexibel, professionell och ödmjuk, vill vi träffa dig snarast. Läs mer om oss och vår verksamhet på hemsidan www.kmskola.se och ansök via jobba@kmskola.se med personligt brev och CV, senast den 2017-12-20, men gärna Så Snart Du Kan. Rekryteringsprocessen pågår och kan avslutas tidigare.

Ansökningssätt

E-POST

jobba@kmskola.se

Vikariepool

Är du intresserad av att ingå i vår vikariepool? Vi behöver allt från pedagoger i skolan, på fritids och förskolan till hjälp i köket.

Maila in din intresseanmälan till jobba@kmskola.se

Webmaster of KMS 2017 ©